19. veebruar 2007
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Peterburi majad saavad passid

2006. aastal jõustus seadus, mis reguleerib majade hooldamist ja parandamist, kirjutas Delovoj Peterburg.

Nüüdsest peavad majaomanikud koordineerima valitsusega majadele reklaamtahvlite, antennide ja topeltklaaside paigaldamist.

Peterburi kuberner andis korralduse väljastada igale majale fassaadipass. Passis peab olema, kellele kinnisvara kuulub, maja plaan, fotod fassaadist ja esikülje disain. Lisaks nõutakse dokumente, mis tõestavad, et kõik maja välisime muudatused on kooskõlastatud võimudega.

Autor: Haldusuudised.ee

Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Siim SultsonKinnisvarauudised.ee juhtTel: 53330 651
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 5123 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58361 474