23. veebruar 2007
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

G45 Cash Service: Soome on ohtlikum riik kui Eesti

Soome jõudis rahvusvahelise sularahaveoga tegeleva firma riskihindamise skaalal ohtlike maade sekka.

Hiljutine Turus toime pandud pangarööv võttis Soomelt turvalise riigi nime, kirjutas Soome majandusleht Taloussanomat.

Soomes sularahaveoga tegelev ettevõte G45 Cash Service on riikide kohta välja andnud uued hinnangud ning Soome on neis määratletud ohtlikuks maaks. Ettevõtte skaalal on sellega Soome ohtlikum ka Baltikumist.

G45 Cash Service tegutseb kokku 64 riigis.

Autor: Haldusuudised.ee

Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Siim SultsonKinnisvarauudised.ee juhtTel: 53330 651
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 5123 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58361 474