28. veebruar 2007
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Kütuse hind tõusis taas

Statoil tõstis täna bensiini hinda 60 senti liitri kohta, diislikütuse hind kallines 50 senti.

Bensiin 95 euro maksab nüüd Statoili bensiinijaamades 13,15 krooni ja diislikütus D Euro Fortis 13,55 krooni liitri kohta, kirjutas Eesti Päevaleht Online.

Eile tõstsid 60 sendi võrra kõikide kütuste hindu Olerex ja Neste. Olerex põhjendas hinnatõusu nafta hinna tõusuga maailmaturul, millele on kaasa aidanud USA idarannikul möllavad lumetormid ja sellega seotud suurem nõudlus.

Autor: Haldusuudised.ee

Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Siim SultsonKinnisvarauudised.ee juhtTel: 53330 651
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 5123 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58361 474