1. märts 2007
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Jaano Vink: hetkel saab ehitussektoris kliente valida

Tänasel Tallinna börsi investeerimiskonverentsil ütles Eesti Ehituse juhatuse esimees Jaano Vink, et ehitusturgu tuleb hoida suuremate langusteta.

„Püüame Eesti Ehituses mitte mängida ühele valdkonnale, vaid tasakaalustame oma tööd, et mitte liialt riskida ja kaldu minna,“ ütles Vink. „Kui üks ehitusvaldkond on väga tugev, üritame seda ära kasutada, kuid ei jää ainult sellele lootma.“

Vinki sõnul on Eesti ehitusturul hetkel veel olukord, kus ehitaja saab kliente valida. Ettevõtted ei tee kõikidele päringutele hinnapakkumisi. Sellise käitumisega aga võidakse ära lõigata tuleviku hinnaküsimised, arvas ta.

Autor: Haldusuudised.ee

Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Siim SultsonKinnisvarauudised.ee juhtTel: 53330 651
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 5123 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58361 474