5. märts 2007
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Purjus soomlane ronis salaja üle piirivärava

Pühapäeva öösel 4. märtsil kell 03:20 ületas alkoholi tarbinud noormees B-terminali autoterminali väravast üle ronides ebaseaduslikult piiri.

Rikkumisest teavitas piirivalvetöötajaid A- terminali administraator.

Kuna isik oli territooriumil olles lõhkunud ka sadama vara teavitati vahejuhtumist politseid, teatas piirivalveamet. Isiku fotot, mis saadi videosalvestusest, näidati "Viking Line" kassas ning piletimüüjad tuvastasid mehe, kelleks oli 1986.aastal sündinud soome kodanik.

Noormees peeti kinni "Viking Line" piletikassas ja kell 15:45 anti ta üle Kesklinna politseiosakonna esindajale.

Piirivalveamet alustas toimunuga seoses väärteomenetluse.

Autor: Haldusuudised.ee

Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Siim SultsonKinnisvarauudised.ee juhtTel: 53330 651
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 5123 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58361 474