6. märts 2007
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Pirita linnaosa saab uue haldushoone

Tallinna linnavalitsuse 7. märtsi istungil vastu võetava Merivälja tee 34 detailplaneeringuga nähakse ette Pirita linnaosa valitsusele uue haldushoone rajamine.

Abilinnapea Kalev Kallo sõnul jagab Pirita linnaosavalitsus praeguses asupaigas, Merivälja tee 24, mitme äriettevõtte ja korteriga hoonet, mis ei vasta ruumijaotuse ja arhitektuurse lahenduse poolest tänapäevase haldusüksuse vajadustele.

Pirita linnaosavalitsuse haldushoone on kavandatud 2-3-korruselisena kõrgusega kuni 11 meetrit, kusjuures 3-korruselise osa suurus võib olla kuni 40% lubatud ehitusalusest pinnast. Hoone suletud brutopinnaks kavandatakse 2500 m2. Maja juurde tuleb 36 parkimiskohta, teatas Tallinna pressiteenistus.

Tallinna linnavalitsus algatas Merivälja tee 34 krundi detailplaneeringu koostamise Pirita linnaosavalitsuse taotlusel mullu 23. augustil. Planeeringu koostas arhitekt Milvi Vainik.

Autor: Haldusuudised.ee

Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Siim SultsonKinnisvarauudised.ee juhtTel: 53330 651
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 5123 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58361 474