6. märts 2007
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Uus Maa juht: oma sissetulekust investeerin kinnisvarasse 50%

Uus Maa Kinnisvarabüroo uus tegevjuhi Mika Sucksdorffi sõnul investeerib ta oma sissetulekust kinnisvarasse umbes 50%.

"Mind on kunagi õpetatud, et kui tahad end tulevikus kindlalt tunda, on sul vaja head töökohta, kinnisvara ja väärtpabereid. Seda põhimõtet järgingi. Oma sissetulekust investeerin kinnisvarasse umbes 50%. See tähendab siis kodulaenu tagasimaksmist.

Seejärel vaatan kulutusi ja ülejäänu investeerin aktsiaturule või siis kinnisvarafondidesse," rääkis Sucksdorff Äripäevale.

Eestis on Sucksdorff investeerinud kahte kinnisvarafondi, milleks on EE REIT ja Melkostrex. "Need on tooted, kus kasutatakse ära Uus Maa potentsiaali ja oskusi," märkis ta.

Autor: Haldusuudised.ee

Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Siim SultsonKinnisvarauudised.ee juhtTel: 53330 651
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 5123 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58361 474