7. märts 2007
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Swedbank hoiatab Rootsi kinnisvaramulli eest

Rootsi eluasemehinnad tõusevad endiselt, mistõttu Swedbanki juhtivanalüütik hoiatab kinnisvaramulli eest.

"Viimase aastaga on korterid kallinenud 13%. Seda on väga palju. Ja nüüd, mil Rootsi keskpank on öelnud, et intressid püsivad suhteliselt madalal tasemel veel kaua, on hinnatõusu ja sellega ka mulli tekkimise risk suur," ütles Rootsi majandusportaalile di.se Swedbanki juhtivanalüütik Cecilia Hermansson.

Praegu maksab Stockholmi kesklinna korter juba keskmiselt pea 50 000 Rootsi krooni (ligi 84 000 Eesti krooni) ruutmeetrist.

Autor: Haldusuudised.ee

Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Siim SultsonKinnisvarauudised.ee juhtTel: 53330 651
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 5123 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58361 474