8. märts 2007
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Heiti Hääl: minu maadest Paldiskis saaks teha mitusada krunti

Kütuseärimees Heiti Hääl ütles eile aripaev.ee toimetuses viibides, et ta on Paldiskis ja selle ümbruses nii palju maid kokku ostnud, et sellest saaks teha mitusada krunti.

"Olen Paldiskis nii palju maad kokku ostnud, et sellest saaks teha mitusada krunti," ütles Hääl. Ta ei soovinud täpsustada, kui suure summa eest ta maid ostnud on.

Hääl lisas veel, et täpse vastuse küsimusele, mitu krunti tema ettevõtete omatavast maast saab, annavad tulevikus kehtestatavad detailplaneeringud. "Tootmismaakrundid on suuremad ja neid saab vähem, elamumaa krundid jälle väiksemad ja neid saab arvuliselt rohkem. Olen sinna paigutanud kõik, mis olen suutnud kuskilt näpistada," kommenteeris Hääl.

Autor: Haldusuudised.ee

Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Siim SultsonKinnisvarauudised.ee juhtTel: 53330 651
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 5123 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58361 474