8. märts 2007
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Pesukaru ja opossum sundisid bensiini hinda tõstma

USA Läänerannikul sundisid pesukaru ja opossum bensiini hinda tõstma.

Nimelt lõhkusid need loomad Los Angelese piirkonna kahes alajaamas seadmeid, mille tõttu mitu naftapuhastusjaama jäi ilma elektrita, vahendab postimees.ee.

Nende intsidentide tagajärjel tõusis bensiini hind seitse senti (0,8 krooni) gallonilt. Opossum pääses Los Angelesest lõunas Torrance`is asuvasse Southern California Edison kompaniile kuuluvasse alajaama, kus ta rikkus seadmeid. Firma töötajad leidsid samast ka elektrilöögi saanud looma surnukeha. Selle tagajärjel katkes elektriga varustamine ka Exxon Mobil Corp.`ile kuuluvas naftapuhastusjaamas, kus päevas töödeldakse 150 000 barrelit toornaftat.

Lisaks opossumile tegutses ka pesukaru, kes Wilmingtonis asuvas alajaamas segadust tekitas, mille tagajärjel jäi Shell Oilile kuuluv naftapuhastusjaam samuti elektrita. Ka pesukaru hukkus.

«Elektrikatkestused sundisid Los Angelese piirkonnas bensiini hinda tõstma,» sõnas Shell Oili esindaja Kim Hughes. Hughesi sõnul pole metsloomade poolt tekitatud elektrikatkestused selles piirkonnas haruldased.

Autor: Haldusuudised.ee

Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Siim SultsonKinnisvarauudised.ee juhtTel: 53330 651
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 5123 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58361 474