11. märts 2007
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Tallinna pilvelõhkujad pannakse paika

Arhitektide liit on asunud välja töötama kõrghoonete paiknemise arengukava, mis peaks lõpetama pilvelõhkujate ehitamise ärimeeste suva järgi.

Tallinna senine arendamine on arhitektid muutnud murelikuks. Kesklinna planeeringus paistavad tihti olulisemad olevat ärihuvid, kuid nüüd kavatseb Eesti Arhitektide Liit olukorda muuta, asudes välja töötama kõrghoonete paiknemise arengukava, mis lähtub linnast kui tervikust, kirjutas Eesti Päevaleht Online.

Autor: Haldusuudised.ee

Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Siim SultsonKinnisvarauudised.ee juhtTel: 53330 651
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 5123 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58361 474