12. märts 2007
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Äripindade puudus sunnib rendihindu tõstma

Väljaüüritavate äripindade turul valitseb tõsine defitsiit, mis paneb omanikke Pindi Kinnisvara juhatuse esimees Peep Soomani sõnul rendihindu tõstma.

"Äripindade müügihindade suur tõus on juba ära toimunud. Nüüd tõusevad rendihinnad. Omanikud saavad maksejõulistel klientidel hindu tõsta ja uskuge, nad ei jäta seda võimalust kasutamata," lausus Sooman.

SEB Eesti Ühispanga jaepanganduse divisjoni asedirektor Riho Unt lisas, et suurte kinnisvaraarendajate tähelepanu liigub Eestist välja Bulgaariasse, Rumeeniasse, Ukrainasse ja mujale. Ärikinnisvara osas aga on Eesti välisinvestoritele endiselt atraktiivne.

Autor: Haldusuudised.ee

Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Siim SultsonKinnisvarauudised.ee juhtTel: 53330 651
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 5123 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58361 474