14. märts 2007
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Seesam hüvitas veebruaris kahjusid 24,5 miljoni krooni eest

Veebruari jooksul hüvitas Seesami kindlustus 1436 kahjujuhtumit kogusummas 24,5 miljonit krooni.

Kõige rohkem hüvitas Seesam eelmises kuus sõidukikahjusid: vabatahtliku sõidukindlustuse omanikele 14,7 miljonit krooni ja liikluskindlustuses 6,5 miljonit krooni, teatas ettevõte.

Varakindlustuses maksis Seesam veebruaris 2,4 miljonit krooni hüvitisi, millest eraisikutele hüvitati 0,6 miljonit krooni ja ettevõtetele 1,8 miljonit.

Käesoleval aasta alguse kahe kuuga on Seesam hüvitanud kahjusid 49,3 miljoni krooni ulatuses ehk 34% rohkem kui möödunud aastal sama aja jooksul. Kõige enam on kasvanud hüvitised ettevõtte varakindlustuses ja reisikindlustuses.

Kindlustusmakseid kogus Seesam veebruaris 45,2 miljonit krooni. Kuu maksetest suurem osa ehk 23,9 miljonit laekus vabatahtlikust sõidukikindlustusest, liikluskindlustuse makseid kogunes 9,6 ja varakindlustuse makseid 4,1 miljonit krooni.

Autor: Haldusuudised.ee

Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Siim SultsonKinnisvarauudised.ee juhtTel: 53330 651
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 5123 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58361 474