• 14.03.07, 11:06
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine

Seesam hüvitas veebruaris kahjusid 24,5 miljoni krooni eest

Veebruari jooksul hüvitas Seesami kindlustus 1436 kahjujuhtumit kogusummas 24,5 miljonit krooni.
Kõige rohkem hüvitas Seesam eelmises kuus sõidukikahjusid: vabatahtliku sõidukindlustuse omanikele 14,7 miljonit krooni ja liikluskindlustuses 6,5 miljonit krooni, teatas ettevõte.
Varakindlustuses maksis Seesam veebruaris 2,4 miljonit krooni hüvitisi, millest eraisikutele hüvitati 0,6 miljonit krooni ja ettevõtetele 1,8 miljonit.
Käesoleval aasta alguse kahe kuuga on Seesam hüvitanud kahjusid 49,3 miljoni krooni ulatuses ehk 34% rohkem kui möödunud aastal sama aja jooksul. Kõige enam on kasvanud hüvitised ettevõtte varakindlustuses ja reisikindlustuses.
Kindlustusmakseid kogus Seesam veebruaris 45,2 miljonit krooni. Kuu maksetest suurem osa ehk 23,9 miljonit laekus vabatahtlikust sõidukikindlustusest, liikluskindlustuse makseid kogunes 9,6 ja varakindlustuse makseid 4,1 miljonit krooni.
Autor: Haldusuudised.ee

Seotud lood

  • ST
Sisuturundus
  • 04.09.24, 13:41
Kontsept Arhitektuuribüroo päästis Tartu südames miljööväärtusliku hoone ja andis Peetri tänavale uue hingamise
Kontsept Arhitektuuribüroo poolt projekteeritud korterelamu Tartus Peetri tänav 7 pakub varasema mahajäetud hoone asemel üksnes silmailu. Aastakümneid varjusurmas olnud hoone on saanud uue hingamise, stiilse hoovimaja ja uued elanikud.

Hetkel kuum

Liitu uudiskirjaga

Telli uudiskiri ning saad oma postkasti päeva olulisemad uudised.

Tagasi Kinnisvarauudised esilehele