15. märts 2007
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Aadu Luukase villa on 26 miljoniga müügis

Lahkunud transiidiärimehe Aadu Luukase pärijad küsivad tema maja eest 26 miljonit.

Raivo Puusepa projekteeritud nelja magamistoaga kahekorruselisel majal on üldpinda üle 600 ruutmeetri, ehitise tehnosüsteemid – küte, saun – on juhitavad internetist. Viimsi vallas paiknevat megavillat müüakse kogu sisustusega, kirjutas Eesti Ekspress.

Müügikuulutuses toonitab maakler: “Saunalavalt avaneb vaade merele, selge ilmaga Toompea tornidele. Oma sadamakohta pääs otse tagaväravast.”

Autor: Haldusuudised.ee

Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Siim SultsonKinnisvarauudised.ee juhtTel: 53330 651
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 5123 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58361 474