15. märts 2007
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Kinnisvaraarendajad tahavad maad mere arvel juurde kasvatada

Tallinna Kakumäele eramaju kavandavad endine riigihangete ameti peadirektori asetäitja Tom Annikve ja Merko Kaevanduste juhatuse liige Peep Siitam tahavad tormide räsitud rannikut hakata taas pinnasega täitma, et kaotatud maa merelt tagasi saada.

Tormide tõttu on Kakumäe läänerannikust igal aastal mere kätte läinud meetri jagu maad. Selleks, et täita merd 35 meetri ulatuses, 1,35 kilomeetri pikkuselt ja hinnanguliselt ca kolme meetri paksuselt, tuleks kohale vedada umbes 140 000 kuupmeetrit täitematerjali, kirjutas Eesti Ekspress.

Seltsingu Kakumäe Pankranniku Kaitse Eest juht Urmas Sõgeli sõnul on tegu täiesti utoopilise projektiga, mille eesmärk on linnavalitsust hämada, et ehitusluba kätte saada.

Autor: Haldusuudised.ee

Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Siim SultsonKinnisvarauudised.ee juhtTel: 53330 651
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 5123 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58361 474