19. märts 2007
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Endel Siff soovib erastada Toompea külje all asuvat spordiplatsi

Suurärimees Endel Siff soovib erastada Toompea külje all imemagusas kohas asuvat räämas spordiplatsi, selleks peab ta staadioni aga korda tegema.

Siff ostis pärast Nõukogude okupatsiooni erakätesse läinud staadioni endale möödunud aasta alguses. 14 000 ruutmeetri suurusel maal asuv spordiplats on aga senini erastamata: tegemist on vallasvaraga, kirjutas Eesti Päevaleht.

Siffi nõunik Tõnis Bittman kinnitas, et mingit ärihuvi suurärimehel staadioni ja krundi vastu ei ole – hooned ja spordiväljak valmivad üksnes selleks, et südalinna koolide lastel oleks, kus kehalise kasvatuse tunde pidada.

Staadion taastatakse originaalilähedaselt, Bittmani kinnitusel mingeid hotelle ega muid ärilisi lisandusi alale ei tule.

Autor: Haldusuudised.ee

Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Siim SultsonKinnisvarauudised.ee juhtTel: 53330 651
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 5123 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58361 474