20. märts 2007
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Maakri tänavale planeeritakse uut kõrghoonet

Tallinna linnavalitsus võtab homsel istungil vastu Maakri tn 19/21 detailplaneeringu, mille kohaselt võib sinna ehitada kuni 110 meetri kõrguse hoone.

Rävala puiestee äärsele kõrghoonete alale kesklinna kaksiktorni ja Ühispanga hoone naabrusesse võib seejärel ehitada kuni 110 meetri kõrguse, 30-korruselise ärihoone ning kuni 10-korruselise äri- ja parkimishoone, teatas linna pressiteenistus.

Abilinnapea Kalev Kallo sõnul lähtub planeering lähinaabruses asuvatest ja kavandatud uusehitistest ning linnaplaneerimise ametis valmivast kõrghoonete teemaplaneeringust.

Autor: Haldusuudised.ee

Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Siim SultsonKinnisvarauudised.ee juhtTel: 53330 651
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 5123 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58361 474