26. märts 2007
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Leedu telekomi internetirikete taga olid uuendustööd

Leedu telekomiettevõte TEO LT süüdistab eelmise nädala internetikatkestuses uute internetivõrgustike paigaldamist, vahendas BBN.

"Me viime läbi suurt projekti ja seetõttu paigaldasime uue võrgustiku. See töö toimub juba neli kuud. Eelmise nädala kolmapäeva öösel ühendasime veel kahte uut võrgustikku. Interneti kasutamise tipptunnil avastasime aga, et uute võrgustike omavahelises ühenduses on probleeme," rääkis TEO LT tehnoloogiateenuste juht ja direktori asetäitja Darius Didzgalvis.

Didzgalvise sõnul oli interneti kasutamise pingelisem hetk neljapäeval ja internetivõrgustik muutus ülekoormatuks ning seetõttu osad elemendid lakkasid töötamast. TEO LT-l kulus paar ööd, et parandustööd lõpuni viia.

Didzgalvise sõnul investeerib TEO LT 38 miljonit litti (172 miljonit krooni) uutesse võrgustikesse.

Autor: Haldusuudised.ee

Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Siim SultsonKinnisvarauudised.ee juhtTel: 53330 651
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 5123 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58361 474