• 02.04.07, 10:30
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine

Kuressaare lennujaam laiendas reisiterminali

Möödunud nädalal lõppesid Kuressaare lennujaama reisterminali laiendamistööd, mis läksid kokku maksma 17 miljonit krooni, kirjutas Meie Maa.
"Reisiterminali laiendamise puhul oli tegu nööbi külge pintsaku õmblemisega, kuid tulemus on igati kaasaegne ja rahvusvahelistele nõuetele vastav," lausus Kuressaare lennujaama juhataja Mati Tang.
Lisaks reisiterminali vana osa põhjalikule ümberehitusele rajati terminali kinnine tsoon, et lahkuvad ja saabuvad reisijad teineteisega kokku ei puutuks. Samuti lisandus lennujaama pagasikäitluse osa. Lennujaama administratiivblokk paikneb nüüd lennujaama teisel korrusel. Lennujaam sai ka moodsad infotablood, kus võimalik jälgida infot saabuvate ja väljuvate lendude kohta.
Lennujaama reisiterminali laiendamistööd läksid maksma 17 miljoni krooni ning seda rahastasid Euroopa Liidu struktuurifond ja Kuressaare lennujaama omanikfirma AS Tallinna Lennujaam.
Ehitustööde peatöövõtja oli AS Kuressaare Ehitus. Tõid alustati möödunud aasta augusti alguses.
Järgmises etapis on kavas pikendada lennujaama lennurada 1800 meetrile. Üsna varsti algavad projekteerimistööd, kuid ehitustöödeks läheb järgmisel aastal.
Autor: Haldusuudised.ee

Seotud lood

  • ST
Sisuturundus
  • 04.09.24, 13:41
Kontsept Arhitektuuribüroo päästis Tartu südames miljööväärtusliku hoone ja andis Peetri tänavale uue hingamise
Kontsept Arhitektuuribüroo poolt projekteeritud korterelamu Tartus Peetri tänav 7 pakub varasema mahajäetud hoone asemel üksnes silmailu. Aastakümneid varjusurmas olnud hoone on saanud uue hingamise, stiilse hoovimaja ja uued elanikud.

Hetkel kuum

Liitu uudiskirjaga

Telli uudiskiri ning saad oma postkasti päeva olulisemad uudised.

Tagasi Kinnisvarauudised esilehele