3. aprill 2007
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Georg Otsa spaa juurde kerkivad turistidele korterelamud

Hotelliärimees Tarmo Sumberg alustas Kuressaares Georg Ots SPA juures viie kahekorruselise kortermaja ehitust.

Kuressaare abilinnapea Kalle Koovi sõnul rajab Tarmo Sumberg majad, kus privaatsetes tingimustes saaksid elada tervisekeskuse teenuseid kasutavad kliendid, kirjutas Oma Saar.

Spaa ja Kuressaare jahi-sadama vahelisele maa-alale kerkib 30 korteriga elamukompleks. Kõik korterid müüakse soovijaile ja vastsed peremehed-naised võivad need omakorda välja üürida spaades tervist kosutamas käivatele turistidele.

"Kuressaare linn saab sinna veel täiendava kaldapromenaadi. Tulevikus on võimalik Tori jõe äärest otse mööda korralikku teed sadamasse kõndida ja sealt edasi siis Raiekivi säärele või mujale jalutada. Linn võtab endale teatud kohused jõe-äärse ala kujundamisel ja promenaadi rajamisel," teavitas Kalle Koov.

Autor: Haldusuudised.ee

Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Siim SultsonKinnisvarauudised.ee juhtTel: 53330 651
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 5123 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58361 474