3. aprill 2007
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Hotelliomanik peab omavolilise juurdeehituse lammutama

Tänase Tallinna Ringkonnakohtu otsuse kohaselt tuleb Pärnus Supeluse 22 asuva hotelli Delfine omavoliline juurdeehitus osaliselt lammutada.

Tallinna Ringkonnakohus asus teisele seisukohale võrreldes Tallinna Halduskohtu Pärnu kohtumaja otsusega rahuldada AS Pärna poolt esitatud kaebus Pärnu Linnavalitsuse 21.08.2006 korralduse tühistamiseks, teatas Pärnu linnavalitsus.

Ringkonnakohtu otsusega jäeti jõusse Pärnu Linnavalitsuse 21. augusti 2006 korralduse punkt, mille kohaselt kohustati AS Delfine lammutama osaliselt omavoliliselt ehitatud kolmanda korruse.

Pärnu linnavalitsus tegi 21. augustil 2006 Delfine omanikule ASile Pärna ettekirjutuse õigusliku aluseta ehitatud Delfine hotelli kolmanda korruse hooneosa kuu aja jooksul lammutada. Linnavalitsus põhjendab lammutamise nõuet avaliku huviga ja sellega, et eelnevad meetmed ettekirjutuste ja sunniraha näol ei olnud piisavad AS Pärna ebaseadusliku tegevuse lõpetamiseks.

Autor: Haldusuudised.ee

Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Siim SultsonKinnisvarauudised.ee juhtTel: 53330 651
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 5123 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58361 474