6. aprill 2007
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Riiga kerkib 1,3 miljardit krooni maksev hotellikompleks

Maailma üks prestiižsemaid hotellikette Hyatt laieneb Baltikumi ja Skandinaavia turule, ehitades esimesena hotellikompleksi Riiga.

Eile sõlmisid Hyatt Internationali tütarettevõtte Global Hyatt Corporationi asepresident ja kinnisvaraarendusprojekt Tango Projekti omanik lepingu Hyatt Regency Riga - Tango Square hotelli püstitamiseks Riias, mis peaks uksed avama 2009. aasta sügisel, teatas ettevõte.

Projekt viiakse ellu osana Tango Projektist Riia kesklinnas krundil, mis asub Dzirnavu, Terbatas, Blaumana and Kr. Barona tänavate lähinaabruses. Mitmest hoonest koosnevasse projekti kuuluvad veel kaks seitsmekorruselist eluhoonet, seitsmekorruseline hotell ja viiekorruseline büroohoone.

Hotelli tuleb 166 numbrituba minimaalse suurusega 36,5 ruutmeetrit. Linn-linnas-tüüpi hotellikompleksi kuulub ka 550 ruutmeetrit konverentsi- ja banketiruume, mis asuvad 1. korrusel. Samuti on hotellis restoran ja suveterrass, lobby lounge ja kohvibaar, 500 ruutmeetri suurune spaa ja tervisekeskus ning suure maa-aluse parklaga ärikeskus.

Tango Projekti ehitustöid alustati sel aastal. Projekti kogupindala on 44 170 ruutmeetrit. Sellest võtab hotell enda alla 14 060 ruutmeetrit.

Projekti juhtivakas arhitektuuribürooks on Kubs (Zane Kalinka). Osa kujundusest teostab ka arhitektuuribüroo GMARP.

Koguinvesteering projekti elluviimiseks on eeldatavalt 60 miljonit latti ehk 1,3 miljardit krooni.

Global Hyatt Corporation, mis on maailma üks peamisi hotellindusega tegelevaid ettevõtteid, pakub reisijatele 735 hotelli ja kuurorti (üle 136 000 toa) rohkem kui 44 erinevas riigis.

Autor: Haldusuudised.ee

Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Siim SultsonKinnisvarauudised.ee juhtTel: 53330 651
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 5123 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58361 474