19. aprill 2007
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Tornimäe miljonikorterid ostsid missid, ärihaid ja pianist

Tornimäele kerkiva pilvelõhkuja ligi 100 000kroonise ruutmeetrihinnaga kortereid ostsid peamiselt dividendimiljonärid.

Korteriostjate nimekirjas on näiteks Uuemõisa Investi juhataja Koit Uus, AS Susi ainuomanik Jüri Uppin ja Mäo Investi omanik Toomas Agasild. Mõni võttis kohe kaks korterit - näiteks investeerimisfirma Entacom omanik Indrek Prants, Fakto omanik Leho Siimsen ja EKE Investi omanik Jaan Kabin, kirjutas Eesti Ekspress.

Oli ka kunstitegelasi - näiteks pianist Riina Gerretz - ja ilusaid inimesi - Miss TTÜ 2004 Maarit Talgre ostis kohe kaks korterit.

Ka endised kõrged ametnikud on Tornimäele kolijate seas. Näiteks endine kesklinna vanem Hannes Kuhlbach ja endine Tallinna teedevalitsuse peainsener Mikk Pääru.

Tornimäe pilvelõhkuja eksklusiivseimad uued elanikud on Jaapani abielupaar Yoshiko ja Yoko Horie. Horied tegutsevad Jaapani filmitööstuses ning investeerisid Eestisse, sest neile tundus see maanurk turvaline ja huvitav.

Tornimäe pilvelõhkujas, ühes kahest tornist, läks müüki kokku üle 180 korteri, millest enamik oli alla 60ruutmeetrised. Praegu on müümata üks korter.

Autor: Haldusuudised.ee

Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Siim SultsonKinnisvarauudised.ee juhtTel: 53330 651
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 5123 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58361 474