• 20.04.07, 13:51
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine

Viasati uus juht on Kalle Soininen

Eesti digi-TV operaatorit Viasat asub juhtima ettevõtte senine ärikontroller ja juhatuse liige Kalle Soininen, teatas firma.
Soinineni sõnul on Eestis hea uusi lahendusi pakkuda, sest inimesed suhtuvad uutesse tehnoloogiatesse väga positiivselt.
"Järgnevatel aastatel tuleb digi-TV turule mitmeid uudseid lahendusi," märkis Soininen. Ta lisas, et võrreldes näiteks Skandinaaviaga on Eestis veel palju ideid ellu viimata.
Soininen on Viasatis töötanud alates 2005. aastast. Ta on muuhulgas vastutanud Viasati Baltimaade finants-, personali-, IT ja juriidilise külje eest. Enne tööle asumist Viasatis oli Soininen ärikontroller ettevõttes Eniro Finland AB. Soininen on lõpetanud Soomes Mercuria Business Schooli.
Autor: Haldusuudised.ee

Seotud lood

  • ST
Sisuturundus
  • 04.09.24, 13:41
Kontsept Arhitektuuribüroo päästis Tartu südames miljööväärtusliku hoone ja andis Peetri tänavale uue hingamise
Kontsept Arhitektuuribüroo poolt projekteeritud korterelamu Tartus Peetri tänav 7 pakub varasema mahajäetud hoone asemel üksnes silmailu. Aastakümneid varjusurmas olnud hoone on saanud uue hingamise, stiilse hoovimaja ja uued elanikud.

Hetkel kuum

Liitu uudiskirjaga

Telli uudiskiri ning saad oma postkasti päeva olulisemad uudised.

Tagasi Kinnisvarauudised esilehele