24. aprill 2007
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Elisa kasum kasvas I kvartalis 30%

Kvaliteetoperaator Elisa mobiilside käive kasvas 2007. aasta I kvartalis mullu sama ajaga võrreldes 17% ehk 407,5 miljoni kroonini ning ärikasum 30% ehk 89,4 miljoni kroonini.

Elisa klientide arv ulatus märtsi lõpuks 299 500 kliendini, teatas ettevõte.

Elisa juhatuse esimehe Sami Seppäneni sõnul on Elisa klientide arvu pidevalt kasvatanud aasta eest alanud ning tänavugi jõudsalt jätkuvad investeeringud leviala sidekvaliteedi tõstmiseks Eesti erinevates piirkondades. „Tänavune aasta on alanud samas tempos kui mullune, mil investeerisime uutesse tugijaamadesse kokku 200 miljonit krooni. Oleme tänavu esimeses kvartalis rohkem keskendunud Lõuna-Eestile – mobiilioperaatoritest on Elisal tänaseks kõige kvaliteetsem levi Tartus, Võrus, Otepääl ja Valgas,” lisas Sami Seppänen.

„Kuna Elisa paigaldatud tugijaamad on kõik mobiilset Internetti võimaldava EDGE-toega, siis saame rääkida läbimurdest andmesideteenuste vallas – olgu siis tegemist kvaliteetse internetiühenduse jõudmisega kuhugi väikevalla üksikusse talukodusse või pakutava teenusepaketi endaga,” tõdes Elisa juhatuse liige Andrus Hiiepuu.

Elisa pakub kõne- ja internetilahendusi nii mobiilside- kui ka püsivõrgu kaudu. Elisa mobiilsidevõrgu levialas elab 99% Eesti elanikkonnast. Elisa ja globaalne mobiilsideoperaator Vodafone on sõlminud laiaulatusliku koostöölepingu, mille kohaselt Elisa ja Vodafone pakuvad ühisteenuseid 40 erinevas riigis. Elisa pakub püsivõrgu- ja internetilahendusi Talllinnas, Tartus, Pärnus ja Narvas. Ettevõtte 2006. aasta mobiilside käive oli 1,61 miljardit krooni ning kasum 376 miljonit krooni.

Autor: Haldusuudised.ee

Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Siim SultsonKinnisvarauudised.ee juhtTel: 53330 651
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 5123 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58361 474