• 26.04.07, 18:43
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine

Liive: Eesti Energial oli parim aasta

Eesti Energia juhatuse esimehe Sandor Liive sõnul oli ettevõttel kõigi aegade parim aasta.
"Oli kõigi aegade parim aasta. Majandustulemused olid parimad, alguse said paljud uued projektid," ütles Liive majandustulemusi tutvustaval pressikonverentsil.
Näiteks tõi ta Estlinki, Kiisa-Balti õhuliini, Tartu Emajõe alajaama, taastuvenergia, tuumajaama, Jordaania projekti jne.
Ka kasvas klientide rahulolu. "2001. aastal olid meiega spontaanselt rahul 60% klientidest, 2006. aastal 75%," selgitas Liive. Ka maine kui tööandjana on kõvasti paranenud. "Saame keerulisel tööjõuturul väga häid inimesi, kes pöörduvad ise meie poole," lisas ta.
Samas rõhutas Liive, et Eesti Energia jääb elektritootjaks. "Meil on plaan elektritootjaks jääda, kui mingil põhjusel ei osutu üks tootmisviis konkurentsivõimeliseks, siis on mõni teine võimalus konkurentsivõimeline. Elektrit on vaja nii Eestis kui ka Euroopas," ütles Liive. "Kõige paremad võimalused tootmisinvesteeringuid teha on meil Eestis, siin on meil olemas maatükk ja kütus," lisas ta.
Eesti Energia käive oli 9,1 miljardit kooni, kasv 0,8 mld krooni ning puhaskasum 2,7 miljardit krooni, kasv 27%, investeeriti 2,2 miljardit krooni, mis on Liive sõnul Eesti Energia kõigi aegade parim finantsseis.
Autor: Haldusuudised.ee

Seotud lood

  • ST
Sisuturundus
  • 04.09.24, 13:41
Kontsept Arhitektuuribüroo päästis Tartu südames miljööväärtusliku hoone ja andis Peetri tänavale uue hingamise
Kontsept Arhitektuuribüroo poolt projekteeritud korterelamu Tartus Peetri tänav 7 pakub varasema mahajäetud hoone asemel üksnes silmailu. Aastakümneid varjusurmas olnud hoone on saanud uue hingamise, stiilse hoovimaja ja uued elanikud.

Hetkel kuum

Liitu uudiskirjaga

Telli uudiskiri ning saad oma postkasti päeva olulisemad uudised.

Tagasi Kinnisvarauudised esilehele