27. aprill 2007
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Mässavad noored kogunevad Tallinna kesklinnas

Märulipolitsei jätkab mässavate noorte ohjeldamist Tallinna kesklinnas. Noored liiguvad märulipolitsei survel Tammsaare pargi ja Vabaduse väljaku vahelisel alal. Liiklus piirkonnas on häiritud!

Kella 21 ajal liikusid vene noored tagasi Vabaduse väljaku poole ning Draamateatri juures alustati taaskord politseinikke loopimist erinevate esemetega, kirjutas EPL Online. Politsei on suutnud olukorda seni kontrolli all hoida ning mitmed isikud on teiste seast minema toimetatud.

Autor: Haldusuudised.ee

Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Siim SultsonKinnisvarauudised.ee juhtTel: 53330 651
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 5123 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58361 474