27. aprill 2007
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Politsei soovitas turvafirmadel linna mitte tulla

K-Grupi turvateenistuse juhi Margus Laasi sõnul said turvafirmad politseilt soovitusi valve all olevate objektide häiretele mitte reageerida, kuna turvafirmade kohalolek oleks võinud märatsejaid veelgi rohkem üles kütta.

„Otsest kokkulepet polnud, kuid politsei palus meil hinnata reageerimise ohutust, kuna pole mõtet inimesi ja vara ohtu seada, kui tundub, et olukord on liiga ohtlik,” märkis Laasi. Firmajuhi sõnul võis turvafirmade kohaletulek märatsejaid veelgi rohkem üles ärgitada, mis ka juhtus. „Meil löödi ühel autol aknaklaas sisse. Alfastar sai vist ka pihta. Loobiti klaaspudelitega,” ütles Laasi, kelle sõnul ükski turvatöötaja kannatada ei saanud.

„Ei ole mõistlik oma väikeste jõududega, nagu selleks on turvafirma patrullekipaaž, oma nina mässavate inimeste sekka toppida,” ütles asja kohta Falcki avalike suhete juht Andres Lember, kelle sõnul on selline tavaline praktika kriisisituatsioonides. Samas ütles Lember, et Falck regeeris häiretele nii palju, kui sai. „Üks auto sai ka kannatada,” märkis ta.

Securitase meheitatud valve direktor Kalle Reinart sõnas, et õhtune mürgel ei läinud ka nendest mööda. „Muidu lõhuti aknaid, kuid üks objekt sai meil ka tõsisemalt kannatada,” sõnas ta, jättes saladuseks, millise firmaga tegemist oli. „Õnneks materiaalset kahju autodele ega tervislikku meestele ei tekkinud,” sõnas Reinart.

Autor: Haldusuudised.ee

Jaga lugu
Kinnisvarauudised.ee toetajad:
Teeli RemmelgKinnisvarauudised.ee juhtTel: 51 23 770
Külli KaljulindReporter-toimetaja Tel: 58 223 022
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58 361 474