30. aprill 2007
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Pärnus teotati Eesti lippu

Ööl vastu pühapäeva teotati Pärnus Kuninga tänaval asuva maja küljest rebitud Eesti vabariigi lippu, nädalavahetuse jooksul on Pärnus lõhutud mitmeid aknaklaase, Vallikääru kaarseinale on tekkinud solvav kirjutis vabariigi peaministri aadressil.

Laupäeva õhtul lõhuti Pärnus Vee tänaval kaupluse aknad, ööl vastu pühapäeva on lõhutud Olevi tänava bussiootepaviljoni klaas, sisselöödud Mai tänaval asuva kaupluse ja Käo tänaval asuva lasteaia ukseklaasid ning lõhutud Metsa tänaval asuva lasteaia aknaklaas, teatas politsei pressiesindaja.

Samal ajal on ka Kuninga tänaval asuvalt majalt rebitud Eesti vabariigi lipp ja teotatud seda, kirjutas Pärnu Postimees.

Eile õhtul avastati, et Vallikääru kaarseinale on punase aerosoolvärviga kirjutatud solvang Eesti vabariigi peaministri aadressil.

Sindis on eile lõhutud ühe müügipunkti ja ühe korteri aknaklaasid.

Politsei on nädalavahetusel registreerinud ka kaks sissemurdmist poodidesse, mõlemast on varastatud alkoholi. Laupäeva õhtul lõhuti aknaklaas Pärnus Oja tänaval asuval toidukauplusel ja võeti kaasa 1300 krooni väärtuses alkoholi. Sarnane juhtum leidis aset ka Tahkuranna vallas, kus Võiste alevikus on lõhutud poe ukseklaas ning varastatud alkoholi.

Mitmel juhul on kannatada saanud sõiduautod. Pärnus Uus-Sauga tänaval avastati laupäeva varahommikul, et lõhutud on Honda Civic'u klaasid, Kuninga tänaval on eile Citroen Berlingol murtud küljest kõrvalistujapoolne peegel.

Autor: Haldusuudised.ee

Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Siim SultsonKinnisvarauudised.ee juhtTel: 53330 651
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 5123 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58361 474