9. mai 2007
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Atonen: mina olen täna valmis märatsejaid ohjama

Reformierakondlasest Riigikogu liige Meelis Atonen käis eelmisel nädalal politsei korraldatud abipolitseiniku koolitusel ja on täna valmis kohe appi minema, kui see peaks vajalik olema.

"Olen politseile kõik dokumendid esitanud ja koolitusel käinud, kuid nende tagasisidet pole veel saanud, kursused läbisin eelmisel nädalal ja kui mind kutsutakse, siis olen valmis ikka minema," kommenteeris Atonen.

Küsimusele, kas abipolitseinikele antakse kasutada ka relvad, vastas ta, et neid esialgu ei anta. Ta lisas, et on küll umbes 20 aasta eest läbinud armeeteenistuse, aga relva käsitlemise oskus võib selle ajaga rooste minna. "Massüritusel relvi kasutada on ohtlik, meie relvaks saab ehk olema mõistus," kommenteeris Atonen.

Küsimusele, kas ta ootab täna õhtul ka mingeid rahutusi, vastas Atonen, et loodab, et midagi ei juhtu. "Aga tark on kõigeks valmis olla," lisas ta.

Autor: Haldusuudised.ee

Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Siim SultsonKinnisvarauudised.ee juhtTel: 53330 651
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 5123 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58361 474