15. mai 2007
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Venemaa kohvikus hukkus kümme inimest

Venemaal Orenburgi oblastis Orski linnas kärgatas pühapäeva hilisõhtul Jantarnoje kohvikus võimas plahvatus, mis nõudis kümme inimelu.

Eriolukordade ministeeriumi pressiesindaja Viktor Beltsovi sõnul hävis linnaturu kohvik plahvatuses täielikult. Pärast plahvatust alanud põleng kattis tema sõnul üle 150 ruutmeetrise maa-ala. Eile teatas Venemaa eriolukordade ministeerium, et 99,5%lise kindlusega põhjustas plahvatuse süütamine, kirjutas SLÕhtuleht.

Netisaidi newsru.com andmetel on hukkunute seas viis meest ja viis naist. Sait vahendab riigitelekanali Vesti andmeid, mille kohaselt võisid ohvrid olla surnud juba enne põlengu puhkemist ning kohvikule pandi tuli otsa varasema kuriteo varjamiseks.

Autor: Haldusuudised.ee

Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Siim SultsonKinnisvarauudised.ee juhtTel: 53330 651
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 5123 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58361 474