17. mai 2007
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Tamrex andis hooldusesse toodud tulekustutid kõlbmatuna tagasi

Eesti üks suurimaid tuleohutusfirmasid Tamrex Ohutuse OÜ tagastas kolm hooldusesse viidud töökõlbmatut tulekustutit ka pärast hooldust samas seisukorras.

ETV saade "Pealtnägija" viis ajakirjandusliku eksperimendi käigus hooldada kolm pulberkustutit. Neist ühel oli enne pooleks murtud tõusutoru, teisel see sootuks eemaldatud ja kolmandal kustutuspulber asendatud tavalise nisujahuga.

Kõik kolm kustutit tulid hooldusest tagasi sama töökõlbmatuna, aga olid Tamrexis peale saanud kleebise, mis lubab neid kasutada kuni aastani 2017, kirjutas ETV24.

Ligi 280 krooni maksva hoolduse käigus ei avatud tegelikult ühtegi katses kasutatud defektset kustutit.

Tamrex Ohutuse kinnitusel oli lohakuses süüdi üks hooldetehnik, kes süü üles tunnistas ja kohe töölt kõrvaldati.

Samas edastas Tamrex Põhja Ringkonnaprokuratuurile kuriteoteate, milles süüdistas saate tegijaid kustutite tahtlikus rikkumises, ning ja saatis ETV juhtkonnale ja Ringhäälingunõukogule pöördumise ettepanekuga keelata kustuti-eksperimendi näitamine "Pealtnägijas".

Autor: Haldusuudised.ee

Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Siim SultsonKinnisvarauudised.ee juhtTel: 53330 651
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 5123 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58361 474