19. mai 2007
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Päästjad peavad Tivoli süütamist ebatõenäoliseks

Päästeekspertide hinnangul on süütamise versioon ebatõenäoline ja mõningate arvamuste kohaselt vajalik kindlustussummade kättesaamiseks.

Tivoli tuuri juht Lauri Viikna ütles täna hommikul Rakveres toimunud pressikonverentsil, et eile hilisõhtul põlema süttinud karusellil nimega "Enterprise", pole selliseid elektriseadmeid, mis võiksid lühise korral süttides põleda 5-6 meetri kõrguse leegiga, kirjutas EPL Online.

Viru ringkonnaprokuröri Marge Voogma sõnul vajavad kõik versioonid kahtlemata uurimist ja politsei tegeleb ka süütamise variandi uurimisega.

Samas ei pea uurimise huvides tundmatuks jääda soovinud päästetöötajad süütamise või terrorismi varianti kuigi tõenäoliseks, sest karusellil on palju plastmassosi, mis süttides lahvatavad suure leegiga. Ka võis probleeme olla pargi poolakatest ja rumeenlastest töötajate poolse jooksva tehnilise kontrolliga enne atraktsioonide käivitamist.

Mõningatel hinnangutel on süütamise verisooni levitamine tivolile vajalik kindlustussummade kättesaamiseks.

Autor: Haldusuudised.ee

Jaga lugu
Kinnisvarauudised.ee toetajad:
Helen RootsKinnisvarauudised.ee juhtTel: 55 988 223
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58 361 474