20. mai 2007
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Tivolipõlengu kannatanute arv tõusis 41 inimeseni

Kui esialgu arvati Rakvere tivolipõlengu kannatanute arvuks olevat 25 inimest, siis nüüd on see tõusnud juba 41 inimeseni.

Esialgsetel hinnangutel oli eile hommikul ohvreid 25, kuid õhtupoolikul teatas Rakvere linnavalitsus, et haiglasse oli täiendavalt pöördunud veel viis inimest, kellele oli vaja teha esmast sidumist. Neile lisandus veel seitse inimest, kes kurtsid hingamisraskuste üle. Eile õhtupoolikul oli kannatanuid seega kokku 37.

Rakvere linnavalitsuse avalike suhete spetsialist Jaanus Nurmoja ütles Päevaleht Online`ile, et eile õhtul peale kella kaheksat pöördus kaebustega haiglasse veel neli inimest, mis teeb kannatanute koguarvuks juba 41 inimest.

Autor: Haldusuudised.ee

Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Siim SultsonKinnisvarauudised.ee juhtTel: 53330 651
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 5123 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58361 474