20. mai 2007
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Tivolipõlengu kannatanute arv tõusis 41 inimeseni

Kui esialgu arvati Rakvere tivolipõlengu kannatanute arvuks olevat 25 inimest, siis nüüd on see tõusnud juba 41 inimeseni.

Esialgsetel hinnangutel oli eile hommikul ohvreid 25, kuid õhtupoolikul teatas Rakvere linnavalitsus, et haiglasse oli täiendavalt pöördunud veel viis inimest, kellele oli vaja teha esmast sidumist. Neile lisandus veel seitse inimest, kes kurtsid hingamisraskuste üle. Eile õhtupoolikul oli kannatanuid seega kokku 37.

Rakvere linnavalitsuse avalike suhete spetsialist Jaanus Nurmoja ütles Päevaleht Online`ile, et eile õhtul peale kella kaheksat pöördus kaebustega haiglasse veel neli inimest, mis teeb kannatanute koguarvuks juba 41 inimest.

Autor: Haldusuudised.ee

Jaga lugu
Kinnisvarauudised.ee toetajad:
Teeli RemmelgKinnisvarauudised.ee juhtTel: 51 23 770
Külli KaljulindReporter-toimetaja Tel: 58 223 022
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58 361 474