21. mai 2007
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Põlenguohvrid: meilt pole keegi vabandust palunud

Põlengust haiglasse sattunud Liis ja Reelika ei tea veel, kauaks nad peavad ravile jääma.

Laupäeva öösel reanimobiiliga Rakvere haiglast Tallinna regionaalhaiglasse toodud sõbrannad Liis ja Reelika istusid eile lõuna ajal nukral ilmel haigla koridoris, Liisil sidemed ümber pea ja mõlema käe, Reelikal aga peast näha vaid suu ja silmad, kirjutas Eesti Päevaleht.

Neiud muudab nõutuks see, et seni pole mitte keegi nendega rääkimas käinud. “Ei ole isegi vabandatud. Lauri Viikna (Tivoli Tuuri juht) ütles eile telekas, et kümne aasta peale 25 vigastatud on nii väike arv, et ei pane tähelegi,” olid tüdrukud nördinud. Mida nad ise pärast haiglast väljasaamist ette võtavad, pole veel selge. “Ei tea, mis edasi saab, aga kindlasti midagi saab. Nägu, juuksed on põlenud, võib-olla on plastilist kirurgiat vaja. Nemad pole aga mingit tagasisidet andnud, täiesti külm suhtumine,” lausus Liis.

Autor: Haldusuudised.ee

Jaga lugu
Kinnisvarauudised.ee toetajad:
Teeli RemmelgKinnisvarauudised.ee juhtTel: 51 23 770
Külli KaljulindReporter-toimetaja Tel: 58 223 022
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58 361 474