22. mai 2007
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Mees lõhkus vanglasse pääsemiseks poeakna

29aastane elukohata Aleksandr lõhkus Tallinnas Männikul vanglasse pääsemiseks poeaknad ja sularahaautomaadi, teatas Falck.

21. mai õhtul kella 23 paiku registreeris Falcki juhtimiskeskus sissetungihäire ühest Männikul asuvast kauplusest. Veidi hiljem saabus sissetungisignaal sama poe juures asuvast sularahaautomaadist. Viimase häire saabumise ajaks jõudis sündmuskohale ka juhtimiskeskusest saadetud patrullekipaaž. Kaupluse juures viibis mees, kes Falcki patrullauto saabumist märgates keeras ennast näoga vastu seina ja pani käed selja taha risti. Turvatöötajad pidasid mehe kinni ja andsid üle politseile. Kinni peetud 29aastane Aleksandr selgitas, et tal puudub elukoht ning ta lõhkus kolm aknaklaasi ja sularahaautomaadi monitori selleks, et vanglasse pääseda. Poodi mees ei sisenenud.

Aleksandr on seaduserikkumistel vahele jäänud ka varem. Tänavu jaanuaris varastas mees ühest Tallinna supermarketist 176 krooni väärtuses kaupa. 2005. aasta detsembris aga andsid Falcki turvatöötajad Aleksandri politseile poevarguste eest üle kolmel korral.

Falcki turvatöötajad on varemgi kokku puutunud meestega, kes rikuvad seadust kindla sooviga trellide taha pääseda.

Mullu juunis pidasid turvatöötajad kinni Harjumaal asuvasse tallu sisse murdnud mehe. Turvatöötajate saabudes istus sissemurdja rahulikult laua taga, olles enese ette lauale asetanud kinnipidamisasutusest vabanemise tõendi. Politseile üleandmisel teatas mees, et murdis tallu sisse, kuna soovis vanglasse tagasi pääseda.

2005. aasta sügisel jäi Falckile Tallinnas ligi kümnel korral vahele keskealine poevaras. Mees tunnistas, et käib vargil selleks, et politsei arestikambrisse saada, sest seal katus pea kohal ja soe kah.

Autor: Haldusuudised.ee

Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Siim SultsonKinnisvarauudised.ee juhtTel: 53330 651
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 5123 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58361 474