23. mai 2007
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Massimõrva sooritanud roolijoodik mõisteti ligi 7 aastaks vangi

Venemaal Rjazanis mõisteti kuueks aastaks ja kümneks kuuks vangi 21aastane autojuht, kes sõitis mullu purjus peaga surnuks seitse sõjaväelast.

Anatoli Klimkin kihutas mullu 14. oktoobril VAZ-2105 sedaaniga kadettide kolonni, mis osales sõjaväeõppuse raames korraldatud 55kilomeetrisel jalgsimatkal. Roolijoodiku ohvriks langenud 190mehelisest kolonnist suri seitse inimest, kellele lisaks sai vigastada 18 kadetti.

Varem juhilubadeta sõidu eest karistatud Klimkin rammis sõjaväekolonni kiirusel 100kilomeetrit tunnis, kirjutas The Moscow Times. Temaga koos sõitis autos veel viis purjus noormeest.

Autor: Haldusuudised.ee

Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Siim SultsonKinnisvarauudised.ee juhtTel: 53330 651
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 5123 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58361 474