23. mai 2007
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Tivoliohvrid võivad saada tasuta õigusabi

Rakvere linna koostööpartner Sihtasutus Õigusteenuste Büroo on valmis aitama tivolipõlengus kannatanud rakverlasi, kusjuures vähekindlustatutele on õigusabi tasuta, teatas firma.

SA Õigusteenuste Büroo (ÕTB) juristi Ivo Nurga vasuvõtt toimub Rakveres reedeti kell 10 kuni 14, ülejäänud tööpäevadel aga Tallinnas, kus ÕTB vastuvõtt toimub tööpäeviti kell 9 kuni 17.

Juristi vastuvõtuks on vajalik eelnev registreerimine. Seda saab teha kõigil tööpäevadel kell 9 kuni 17 telefonil 6015122. Õigusteenuste Büroo assistendile tuleb nimetada õigusabi vajaduse põhjus, seejärel lepitakse kokku konsultatsiooni aeg ja edasi on pöörduja juba juristi hoole all.

Loe online-intervjuud Viiknaga

Autor: Haldusuudised.ee

Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Siim SultsonKinnisvarauudised.ee juhtTel: 53330 651
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 5123 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58361 474