24. mai 2007
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Business Week: Statoil on Euroopa pingerea tipus

Kolmandat aastat järjest on majandusajakiri Business Week hinnanud Statoili üheks paremaks ettevõtteks kogu Euroopas.

Tänavu paigutas ajakiri Statoili kontserni edetabelis viiendale kohale, teatas ettevõte.

Statoil on alates 2005. aastast püsivalt olnud 10 juhtiva Euroopa ettevõte hulgas. Sel aastal kuulub Statoil ainsa Põhjamaade ettevõttena kümne parema hulka ja on ka esikümne ainuke nafta- ja gaasisektoris tegutsev ettevõte.

Business Week avaldab igal aastal 50 parema Euroopa ettevõtte nimekirja. Hindamiskriteeriumiteks on finantsnäitajad, kaubamärgi tugevus ning arenemisvõimalused, mille puhul lähtutakse ajakirja enda andmebaasi uuringutest ja hinnangutest. 50 paremat valitakse peale uuringuid ja analüüsi umbes 350 ettevõtte seast.

Autor: Haldusuudised.ee

Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Siim SultsonKinnisvarauudised.ee juhtTel: 53330 651
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 5123 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58361 474