25. mai 2007
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Viimsis antakse korteri ostmisel BMW pealekauba

Viimsis on müügis korter, mille ostmisel saab kauba peale BMW 735I.

Viimsi keskuses oleva 3-toalise 75 m² korteri hind on 2 995 000 krooni, seisab City24 kuulutuses. Kasutatud BMW 735I hind algab umbes poolest miljonist kroonist. Uue auto hind algab aga miljonist kroonist.

Korter on möbleeritud. Korterit müüakse seoses omaniku elukoha vahetusega teise riiki ja seoses sellega jääb sinna sisse kogu eluks vajalik inventar, põhjendab korteri maakler Maaklerid Koduleidja OÜ.

Arco Vara juht Viljar Arakas ütles hiljuti, et pakkumiste küllus turul võib tähendada seda, et osa arendajaid peavad tegema varjatud allahindlust, korterile pannakse näiteks köögimööbel juurde vms.

Autor: Haldusuudised.ee

Jaga lugu
Kinnisvarauudised.ee toetajad:
Helen RootsKinnisvarauudised.ee juhtTel: 55 988 223
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58 361 474