28. mai 2007
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Baltic Property Trust ostis ühe Tallinna suurima ärikompleksi

Baltic Property Trust (BPT) ostis Tallinnas Laki tänaval asuva massiivse ärikompleksi, mis on tuntud Tolaram keskusena.

Kompleksi kuulub kolm kinnistust ning hoonetes on kokku ca 35 000 m2 pinnal üle 80 üürnikku, teatas firma.

BPT Asset Management Eesti tegevjuhi Indrek Hääle sõnul pole tegemist tavalise BPT investeerimiskriteeriumile vastava hoonega, kuid antud objekti ostu puhul sai määravaks tulevikupotentsiaal ning hoone suurus. Hääle sõnul plaanib BPT edaspidiselt hoonet laiendada ja koheselt algab ka remont.

Tegemist on Tallinna ühe suurima ärikompleksiga, kus kesklinna vahetus läheduses on võimalik üürida ruume nii büroodeks kui ka kergtootmiseks.

"Kindlasti jätkame aktiivselt investeerimist ärikinnisvarasse ning oleme jätkuvalt huvitatud Eesti portfelli suurendamisest," lisas Hääl. BPT Asset Managemendi poolt hallatavate varade maht on Eestis tänase seisuga üle 1,4 miljardi krooni.

BPT on Taanis 2001. a loodud varahaldusfirma, kelle peakorter on Kopenhaagenis ja tütarettevõtted tegutsevad Eestis, Lätis, Leedus, Poolas, Venemaal ja Saksamaal. BPT Asset Management haldab viit kinnisvara investeerimisfondi.

Autor: Haldusuudised.ee

Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Siim SultsonKinnisvarauudised.ee juhtTel: 53330 651
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 5123 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58361 474