• 30.05.07, 09:04
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine

Tõnis Palts asub koos pojaga veebis raha teenima

Tõnis Palts lubas investeerida Eesti internetiprojektidesse kaks miljonit krooni.
Suuremaks projektiks, millega Tõnis Palts ja tema poeg Andrus tegelema hakkavad, on juuli alguses avatav internetiagentuur Klikivabrik.ee. Kaasosanik on ka suhtekorraldusekspert Jaano Martin Ots, kirjutas Ärileht.
Klikivabrik on internetiagentuur, mille kaudu saab iga saidiomanik, blogipidaja või foorumimoderaator panna oma portaali raha teenima.
Klikivabrik.ee maksab saidiomanikele vastavalt selle külastatavusele ehk reklaamibänneri näitamiskordade arvule. “Tavaliselt arvutatakse hinda tuhande näitamiskorra pealt ning keskmiselt makstakse taolise külastatavuse pealt kaks kuni seitse krooni,” selgitab Andrus Palts.
Autor: Haldusuudised.ee

Seotud lood

  • ST
Sisuturundus
  • 04.09.24, 13:41
Kontsept Arhitektuuribüroo päästis Tartu südames miljööväärtusliku hoone ja andis Peetri tänavale uue hingamise
Kontsept Arhitektuuribüroo poolt projekteeritud korterelamu Tartus Peetri tänav 7 pakub varasema mahajäetud hoone asemel üksnes silmailu. Aastakümneid varjusurmas olnud hoone on saanud uue hingamise, stiilse hoovimaja ja uued elanikud.

Hetkel kuum

Liitu uudiskirjaga

Telli uudiskiri ning saad oma postkasti päeva olulisemad uudised.

Tagasi Kinnisvarauudised esilehele