1. juuni 2007
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Naeltõkked teel lõhkusid 24 rehvi

Tundmatu inimene oli Lääne-Virumaal Lõuna-Kõrvemaa maastikukaitsealal pannud teele naeltõkked, mille otsas lõhkusid maastikukulgurid 24 rehvi.

Viru ringkonnaprokuratuuri prokuröri abi Ain Tali sõnul tuleb selgitada, kes ja mis asjaoludel naeltest «siilid» teele pani. Kahtlusalust veel ei ole, ütles ta SL Õhtulehele. Kriminaalmenetlust alustati paragrahvi järgi, mis käsitleb asja rikkumist ja hävitamist.

Autor: Haldusuudised.ee

Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Siim SultsonKinnisvarauudised.ee juhtTel: 53330 651
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 5123 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58361 474