4. juuni 2007
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Leedo: Arco Vara poistele peab pöialt hoidma

Pikka aega koos Arco Vara omanikega äri ajanud Saaremaa ärimees Vjatšeslav Leedo ütles Arco Vara börsile mineku kommentaariks, et Arco Vara poistele peab pöialt hoidma.

Samas möönis Leedo, et ta ei oma börsifirmade aktsiaid ega plaani seda teha. "Kuid nendesse noormeestesse olen investeerinud küll," lisas ta.

Üheksakümnendate aastate algusest kinnisvarafirmaga Arco Vara ühiseid ärisid omava Leedo sõnul peab Arco Vara aktsiate avalik pakkumine näitama, milline on hetkel Eestis positsioon maailmas.

"Peame kõik poistele pöialt hoidma, sest edukas IPO on märk sellest, et Tallinnast juhitav äri on täna usaldusväärne ja atraktiivne ka Lääne suurtele tegijatele. Mind seob Arco Vara asutajatega ligi 15 aastat projekte, ühised õiged investeerimisotsuseid on meie vara kõvasti kasvatanud,” sõnas Leedo. Leedo meenutas, et ostis 1993. aastal Arco Vara käest Saaremaa kesklinnas hinnalise, Holostovi kinnistu ligi 8 miljoni krooni eest.

"See oli selle aja kohta väga suur ja mõlemale poolele kasulik tehing. Mul on hea meel, et kuigi Arco Vara on suunamas oma emissioonist saadavat raha Ida-Euroopa uutele atraktiivsetele turgudele, on nad ka Saaremaal lipu püsti jätnud ja välisnõudluse pealt palju teeninud,” sõnas Leedo.

Autor: Haldusuudised.ee

Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Siim SultsonKinnisvarauudised.ee juhtTel: 53330 651
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 5123 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58361 474