4. juuni 2007
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Merko osaleb Lätis ligi 4 miljardi krooni suurusel hankel

Läti uue, ligi 4 miljardit krooni maksva rahvusraamatukogu hankel osaleb kolm kontserni, teiste seas ka Merko Ehitus, kirjutas Biznes i Baltija.

Reedel teatas hanke tellija riigiagentuur Jaunie Tris brali (Kolm uut venda), et hankele esitasid taotluse üheskoos kolm suurt: Skonto buve, RBS Skals ja Re Re; PBLC, Moduls — Riga ja PB Fasades ning Merko Ehitus ja Merks.

Võitja peaks selguma alles sügisel, mil korraldajaid vaatavad läbi paberikuhjad, mis on osaleja kohta kuni pool meetrit kõrget.

Autor: Haldusuudised.ee

Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgKinnisvarauudised.ee juhtTel: 51 23 770
Siim SultsonReporter-toimetaja Tel: 53 330 651
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58 361 474