4. juuni 2007
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Uus Maa juht: plaanin Arco Vara aktsiaid märkida poole miljoni eest

Arco Varaga konkureeriva Uus Maa Kinnisvaragrupi juhatuse esimees Jaanus Laugus ütles aripaev.ee-le, et Arco Vara aktsiad on märkimist väärt ja tema kaalub poole miljoni krooni investeerimist.

"Ettevõte on ambitsioonikas ja võtnud laienemise ette ka väljaspool Eestist ning suutnud riskid kenasti hajutada Ida-Euroopa riikide vahel," kommenteeris Laugus. Ta lisas, et näiteks Bulgaarias on kinnivaraturg väga aktiivne.

Küsimusele, kas teda ka häirib, et senised suuromanikud oma aktsiaosalust vähendavad, vastas Laugus, et vastupidi - aktaite andmine tegevjuhtidele motiveerib neid rohkem. "Tegevjuhid on ju tegelikult barrikaadidel," möönis ta.

Autor: Haldusuudised.ee

Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Siim SultsonKinnisvarauudised.ee juhtTel: 53330 651
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 5123 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58361 474