6. juuni 2007
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Margus Reinsalu KC Grupp müüs suure kinnistu Muuga sadama ääres

Kinnisvaraarendaja KC Grupp müüs Muuga sadama vahetus läheduses asuva ligi 80 hektari suuruse Põhjaranna kinnistu, ostja nime ja hinda ettevõte poolte kokkuleppel ei avalda.

KC Grupi nõukogu esimehe ja omaniku Margus Reinsalu sõnul sai ettevõte objektile hea pakkumise ja otsustas selle vastu võtta, teatas ettevõte. „Meil on seljataga kuus aastat kestnud kohtuvaidlus ja jõudsime selle ajas sees oma plaane mitmeid kordi ümber teha. Nüüd saime aga hea pakkumise ning otsustasime kinnistust loobuda, keskendudes muudele projektidele peamiselt Eestist väljaspool,” sõnas Reinsalu. Tema sõnul oli ostja välisinvestor.

Muuga sadama läheduses asuva ligi 80 hektari suuruse kinnistu detailplaneering on hetkel tegemisel. KC Grupi algatatud detailplaneeringu eesmärk on maa sihtotstarbe muutmine tootmismaaks, samuti transpordilahenduse väljatöötamine ja kinnistu jagamine väiksemateks kinnistuteks.

Detailplaneeringu algatamisele eelnes ligi kuus aastat kestnud kohtuvaidlus, mis lõppes KC Grupi jaoks positiivselt ning millega kohtuvaidluse algataja loobus kõikidest kaebustest. Kinnistut käsitlevates kohtuasjades on menetlused lõpetatud ja kinnistu on vaba kohtuasjadega seotud keelumärgetest.

Põhjaranna tee 19 kinnistu asub Muuga sadama vahetus läheduses, sadamasse viivate raudteeharude vahel.

KC Grupi peamised tegevussuunad on kinnisvaraarendus ja -haldus ning investeeringud.

Autor: Haldusuudised.ee

Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Siim SultsonKinnisvarauudised.ee juhtTel: 53330 651
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 5123 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58361 474