8. juuni 2007
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Arakas: nõudlus kvaliteetse kinnisvara järele püsib kõrge!

Arco Vara juhatuse esimehe Viljar Arakase sõnul püsib nõudlus kvaliteetse kinnisvara järele kõrge ning maksab projekti asukoht.

"Turu keskmistest numbrites on iseloomustab hindade dünaamikat pigem stabiilsus. Pakkumiste maht on palju tõusunud ja potentsiaalsetel ostjatel (keda minu hinnangul jätkub piisavalt) on rohkem aega valida erinevate projektide vahel. Seega hakkab lõpuks Eesti kinnisvaraturul maksma projekti asukoht ja kvaliteet. Nõudlus kvaliteetse kinnisvarajargi püsib kõrge!" märkis Viljar Arakas postimes.ee online-intervjuus.

Autor: Haldusuudised.ee

Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Siim SultsonKinnisvarauudised.ee juhtTel: 53330 651
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 5123 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58361 474