11. juuni 2007
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Ööklubid ei taha hoolida tuleohutusest

Põhja-Eesti päästekeskus kontrollis öösel vastu laupäeva koos Põhja prefektuuriga Tallinna ööklubide vastavust tuleohutusnõuetele: neljast kontrollitud kohast avastati rikkumisi kahes.

Reidi tulemusel on päästekeskus algatanud kaks väärteomenetlust tuleohutusnõuete rikkumise kohta. Mõlema juhtumi puhul oli tegemist evakuatsiooniteede tõkestamisega, mistõttu ohu korral oleks inimestel olnud raske hoonest välja pääseda, kirjutas Eesti Päevaleht.

Päästekeskuse tuleohutusbüroo juhataja Mark Rüü sõnul on selliste reidide eesmärk saada ülevaade ööklubide tuleohutusnõuetele vastavusest õhtusel ajal, kui klubid on avatud ning sinna on kogunenud arvestatav hulk inimesi.

Korralised inspekteerimised klubides toimuvad päeval etteteatamisega.

Autor: Haldusuudised.ee

Jaga lugu
Kinnisvarauudised.ee toetajad:
Teeli RemmelgKinnisvarauudised.ee juhtTel: 51 23 770
Külli KaljulindReporter-toimetaja Tel: 58 223 022
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58 361 474