11. juuni 2007
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Ööklubid ei taha hoolida tuleohutusest

Põhja-Eesti päästekeskus kontrollis öösel vastu laupäeva koos Põhja prefektuuriga Tallinna ööklubide vastavust tuleohutusnõuetele: neljast kontrollitud kohast avastati rikkumisi kahes.

Reidi tulemusel on päästekeskus algatanud kaks väärteomenetlust tuleohutusnõuete rikkumise kohta. Mõlema juhtumi puhul oli tegemist evakuatsiooniteede tõkestamisega, mistõttu ohu korral oleks inimestel olnud raske hoonest välja pääseda, kirjutas Eesti Päevaleht.

Päästekeskuse tuleohutusbüroo juhataja Mark Rüü sõnul on selliste reidide eesmärk saada ülevaade ööklubide tuleohutusnõuetele vastavusest õhtusel ajal, kui klubid on avatud ning sinna on kogunenud arvestatav hulk inimesi.

Korralised inspekteerimised klubides toimuvad päeval etteteatamisega.

Autor: Haldusuudised.ee

Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Siim SultsonKinnisvarauudised.ee juhtTel: 53330 651
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 5123 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58361 474