• 12.06.07, 14:06
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine

Saugas avati pidulikult Hirvepargi elamurajoon

Sauga vallas avati möödunud reedel Hirvepargi uuselamurajooni esimene osa.
2005. aastal rajama hakatud uuselamurajoonis on praeguseks on kodu leidnud juba ligikaudu 200 inimest, kirjutas Pärnu Postimees.
Pärnu maavanem Toomas Kivimägi väljendas rahulolu, et Pärnu lähiümbruskonda on hakanud kerkima uusi hooneid, mis oluliselt kergendavad linnas valitsevat korteriprobleemi. Kivimägi rõõmustas seegi, et arendaja veab ettevõtmist tervikuna, ehitades koos majadega valmis infrastruktuuri.
Hirvepargi elamurajoonis kahe aasta jooksul valminud 156 korterist on müüdud 151. Järgmised neli neljakorruselist viilkatusega paarismaja 72 korteriga valmivad 2007. aasta lõpuks.
Autor: Haldusuudised.ee

Seotud lood

  • ST
Sisuturundus
  • 04.09.24, 13:41
Kontsept Arhitektuuribüroo päästis Tartu südames miljööväärtusliku hoone ja andis Peetri tänavale uue hingamise
Kontsept Arhitektuuribüroo poolt projekteeritud korterelamu Tartus Peetri tänav 7 pakub varasema mahajäetud hoone asemel üksnes silmailu. Aastakümneid varjusurmas olnud hoone on saanud uue hingamise, stiilse hoovimaja ja uued elanikud.

Hetkel kuum

Liitu uudiskirjaga

Telli uudiskiri ning saad oma postkasti päeva olulisemad uudised.

Tagasi Kinnisvarauudised esilehele